23 July, 2011

Review Elmiplant lotiune dupa plaja

Pentru ca dupa plaja avem nevoie si de produse calmante haideti sa vedem cum e urmatorul produs:





Descrierea oficiala: 
Ofera pielii tale ingrijirea necesara dupa expunerea la soare folosind o combinatie speciala de ingrediente hidratante si calmante.Prin actiunea sa intensa, Aloe Vera calmeaza pielea si stimuleaza procesul de regenerare celulara. D-Panthenolul hraneste pielea, ajutand la pastrarea elasticitatii sale. Cu o formula revigoranta, ce se absoarbe rapid, lotiunea dupa plaja racoreste si calmeaza instantaneu pielea, asigurand un bronz de durata. Formula fara parabeni.

Utilizare:
Aplicati uniform, din abundenta, dupa expunerea la soare. Reaplicati de fiecare data cand va simtiti pielea deshidratata



Descrierea mea
 Plusuri:
  •  in momentul in care o aplici pe piele simti intr-adevar ca iti calmeaza pielea
  • se absoarbe foarte rapid in piele 
  • cantitate mare: 200 ml
  • miroase placut 
  • ofera o senzatie racoritoare  
Minusuri:
  • simti nevoia sa o reaplici destul de repede, poate din cauza ca se absoarbe foarte repede in piele, poate din cauza ca e mai fluida, sau poate de aceea ca dupa plaja pielea e foarte deshidratata:)) 
  • senzatia racoritoare e de scurta durata:)) 
Concluzii:
Consider ca este o lotiune buna, care face ceea ce zice ( chiar si partea cu reaplicatul e amintita in utilizarea recomandata de ei), astfel ca daca nu v-ati ars la soare si/sau doriti doar o lotiune lejera pt dupa plaja eu zic ca aceasta este una potrivita.
Pret: intre 15-25 lei (depinde de unde o cumparati)

Sper ca v-a fost de folos aceasta postare, daca aveti intrebari sau comentarii, puteti sa le adresati aici sau la adresa dexxysblog@yahoo.com



4 comments:

An said...

Hmm..suna interesant ! Chiar vroiam sa gasesc un review la ea sa o cumpar , pentru cand merg la mare in august ! Mai ales ca eu fiind foarte alba , ma prinde soarele destul de repede , si ma inrosesc , si ustura si intr-un final ma cojesc.
Dar daca aplici creme de dupa , bronzul intra mai bine in piele :)
Eu una , am avut una anul trecut , care chiar racorea bine , mi-a facut bronzul sa reziste pana in octombrie ( din iulie) dar care mi-a facut foarte mult rau , iritatii si de toate.

Dexxy said...

Ce lotiune ti-a iritat pielea? Pt plaja depinde mult si ce crema de protectie folosesti, de preferabil sa fie una cu FP mare, ca sa nu te arzi. Ca si lotiune pt dupa plaja consider ca aceasta e buna, racoreste si calmeaza, toate cele bune, numai ca trebuie sa o tot reaplici, insa la mare cam ai timp de asta:))
Distractie placuta la mare:D

An said...

Multumesc , dar mai e timp pana cand ajung si eu la mare ( ajung acolo pe 20).
pai se numea ceva gen TROPIC si am luat-o pe fuga . Nu mai fac asta in viata mea!

Dexxy said...

Lasa, ca macar ai invatat din greseala:))