28 July, 2011

Review: Sabloane pt sprancene ELF


Hey, astazi vreau sa va vorbesc despre aceste sabloane pt sprancene de la ELF.

Descrierea oficiala:
Obtineti o forma perfecta a sprancenelor, care sa va accentueze fata. Sabloanele refolosibile sunt usor de utilizat. Contine patru forme din care puteti alege: Sprancene curbate, Sprancene usor curbate, Sprancene Structurate și Sprancene Pline. Aceste sabloane se potrivesc oricaror tipuri de sprancene. Acum sprancenele dumneavoastra vor fi perfecte zilnic!

INSTRUCTIUNI Alegeti sablonul care vi se potriveste cel mai bine. Sablonul trebuie potrivit de la punctul 1 la punctul 2 si mare parte din sprancenele dumneavoastra trebuie sa fie in interiorul orificiului sablonului. Aplicati apoi in zona sprancenei culoarea dorita, cu un creion de sprancene sau pudra. Folositi acelasi sablon pentru ambele sprancene, doar intoarceti si repetati pasii anteriori pentru a umple cu culoare si cealalta spranceana.

Descrierea mea:
Eu am sprancenele dese, si chiar daca acest lucru ar fi trebuit sa ma ajute sa obtin ce forma vroiam, pe mine acest lucru nu m-a ajutat numai la stricarea formei lor(pensandu-ma acasa) :)) Dupa ce m-am saturat sa le tot stric forma, am mers la diferite saloane, de unde ieseam cu forme foarte urate si care ma dezavantajau total:)) Intr-un final am dat de aceste sabloane care au fost pur si simplu salvarea mea:D

Pachetul contine 4 forme pt sprancene, dintre care trebuie doar sa o alegeti pe cea mai potrivita pt sprancenele voastre. Dupa care urmati instructiunile, sau daca vi se pare mai usor, urmatiti tutorialele de pe youtube, eu va recomand acesta (e tutorial pt sabloanele de la Anastasia, insa acelasi lucru trebuie facut si cu acestea )
Eu nu folosesc aceste sabloane pt conturarea zilnica a sprancenelor deoarece mi se pare pierdere de vreme ( daca sunt frumos pensate, sprancenene pot fi conturate rapid si frumos si fara ele).
Eu le folosesc in momentul in care ma pensez, le aplic, umplu cu culoare in interior, le iau jos, si pensez tot ce "iese din culoare" :D.

Plusuri:
  • cel mai mare plus ar fi ca te ajuta intr-adevar sa iti conturezi frumos sprancenele 
  • cele 4 forme mi se par destul de diferite, astfel ai de unde alege o forma apropiata de forma ta naturala
  • dupa 1-2 folosiri timpul pe care il "pierzi" cu ele scade rapid
  • usor de folosit
  • din plastic (pot fi spalate si refolosite de muuulte ori) 
  • pret mic: 8 lei 
Minusuri:
  • -
Sper ca aceste informatii sa va fie de folos.
Ati folosit aceste sabloane?

Va pup!

  LATER EDIT:
Va invit sa participati aici la giveaway-ul meu: http://dexxy.blogspot.ro/2012/08/giveaway.html

12 comments:

Unknown said...

Buna! Chiar ma intrebam cum sunt aceste sabloane deoarece zilele trecute am facut o comanda de la ELF, dar nu am avut curaj sa le iau. Data viitoare am sa le incerc. Multumesc pt review! Puup!

An said...

Foarte frumoase :X intradevar :X Si folositoare. O sa mi le iau si eu :X

Dexxy said...

@ Camyutza: Si eu am ezitat de cateva ori inainte sa le comand:)) Insa nu regret, chiar imi plac si le folosesc la fiecare pensat. Ma bucur ca ti-a fost de folos review-ul:D Te pup

Dexxy said...

@ Andra Malin: Sa sti ca merita incercate, mai ales ca sunt cea mai ieftina varianta:)) :*

Let's make a diva said...

si eu vreau sa le incerC:D

Dexxy said...

@ Let's make a diva: Merita :D

Anonymous said...

Buna !Si eu imi doresc aceste sabloane dar la mine in oras nu se gasesc...ai putea sami spui de unde sa le comand ?Te rog..mersi mult:*

Dexxy said...

@ Anonymous: Nu se gasesc decat pe acest site: http://www.eyeslipsface.com.ro/ si mai exact aici: http://www.eyeslipsface.com.ro/products_ro_1_6_0_57_8-NEW-Sabloane-pentru-sprancene.php
Te-am pupat!

alexxa said...

cat costa transportul la elf? mersi

Dexxy said...

Buna, e 9 lei prin Posta Romana si 18 lei prin curier GLS.
Dar au destul de des promotii cu transport grauit la anumite valori ( de exemplu transport gratuit prin Posta Romana la comanda de minim 40-45 lei)
Cu placere.

Dexxy said...

gratuit*

Unknown said...

hm...m-am tot gandit si eu sa mi le cumpar...o s-o fac, dupa postarea ta :)