01 September, 2011

Review Nivea Visage Pure & Natural Face Cream

Cred ca fiecare dintre voi a auzit de aceasta crema hidratanta de zi, Nivea Visage, gama Pure & Natural. Este vorba despre crema pentru ten normal si mixt (al meu este mixt). Eu am achizitionat crema la scurt timp dupa ce a inceput nebunia cu aceasta gama noua, si iata si review-ul.


Descrierea oficiala:
Crema hidratantă de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten normal şi mixt cu ulei de argan BIO pur şi ulei de aloe vera BIO nu conţine parabeni, siliconi sau coloranţi artificiali.
Oferă hidratare intensivă timp de 24 de ore şi menţine echilibrul natural al pielii, lăsând-o fină, catifelată şi cu un aspect proaspăt.
Redă imediat tenului strălucirea naturală, sănătoasă.

Cum acţioneaza
Uleiul de argan este o sursă naturală de vitamina E şi deţine astfel proprietăţi antioxidante deosebite. Oferă protecţia ideală împotriva radicalilor liberi de la nivelul pielii, ce pot fi provocaţi de influenţele mediului sau de stres. Ajută la menţinerea barierei de protecţie a pielii.

Testele au demonstrat că după aplicarea unei emulsii cu ulei de argan timp de numai 3 zile, tenul devine mai fin şi mai catifelat, iar stresul oxidativ de la nivelul celulelor pielii este semnificativ redus.
Gelul de aloe vera este bogat în vitamine, săruri minerale, aminoacizi şi enzime. Aplicat pe piele, are efect de hidratare şi ajută regenerarea celulară. Gelul are acelaşi ph ca pielea umană, ceea ce face ca planta să aibă proprietăţi de vindecare absolut remarcabile.

Crema este o emulsie uşoară care se absoarbe repede în piele, lăsându-ţi tenul catifelat şi neted.
Produs recomandat pentru ten normal şi mixt


Descrierea mea: Inainte de a achizitiona crema "full size", am testat 2 pliculete din ea. Prima impresie a fost mirosul de-a dreptul divin, imi place foarte mult cum miroase, e un miros fresh, foarte placut. Pielea din jurul gurii imi este foarte uscata, in aproximativ 10 secunde dupa ce imi spal fata, deja simt cum "m-a strange pielea", iar ce imi place la aceasta crema e ca imi hidrateaza bine aceasta zona, fara sa imi ingrase zona T. Vreau sa specific faptul ca eu rar imi gasesc o crema care sa le faca pe ambele: sa hidrateze zonele uscate si sa nu ingrase zona T. Crema intra in piele repede, si nu lasa "urme grase". Pielea ramane catifelata dupa aplicare. Nu am testat hidratarea timp de 24 ore:))



Plusuri:
  • miros placut
  • hidrateaza zonele uscate
  • nu ingrasa zona T
  • pret mic: aproximativ 20-25 lei (depinde de unde o cumparati)
  • tenul ramne catifelat, neted, fara urme grase
  • imi place ideea de 95% ingrediente naturale
  • nu contine parabeni, siliconi si coloranti artificiali 
Minusuri:
  • ambalajul e dragut, de sticla, insa as fi vrut sa aibe pompita, sa pot doza mai bine cantitatea, si sa nu expun la fiecare aplicare crema la "factori de mediu": lumina, praf, bacterii, etc stiti voi:))
  •  mi-ar fi placut ca sa mentina zona T mata mai mult timp insa acest lucru nu se intampla (precizez ca pe aceasta crema nu e mentionat faptul ca lasa tenul mat)

Concluzie:
O recomand! 
Imi place si o voi recumpara, toate astea in cazul in care nu gasesc o alta crema care sa mentina tenul mat mai mult timp.
Aveti ceva propuneri sau  recomandari?
V-am pupat!

1 comment:

Anonymous said...

Great web site you have here.. It's difficult to find high quality writing like yours nowadays. I really appreciate individuals like you! Take care!!

Feel free to visit my webpage; Raspberry Ketone diet