11 August, 2011

Byphasse Keratina lichida

Hey, I'm back! :D
M-am intors de 2 zile si am dat o scurta raita prin magazine si am gasit in DM Keratina lichida de la Byphasse. Am fost foarte incantata de produs in special ca era redus de la 26 lei la 15 lei.
Byphasse este o firma franceza de produse cosmetice. Mai multe informatii puteti gasiti pe byphasse.com.  In DM gasiti si alte produse de la aceasta firma, si anume produse pentru par, iar in Real se gaseste lotiunea tonica si demachiantul de fata si cel de ochi (toate se gasesc in ambalaje mari, de ex lotiunea tonica e la 500 ml)
Acesta este pimul meu produs de la ei si sunt foate curioasa sa il incerc, dupa care cu siguranta ii voi face un review.
Voi folositi vreun produs de la Byphasse?
V-am pupat!

LATER EDIT: i-am facut review AICI

4 comments:

AlinaGav. said...

In Bucuresti nu am gasit-o :( De abia astept review-ul :D

Dexxy said...

Am citit si eu ca multe fete nu au gasit-o in diferite orase..si e o mare prostie sa apara produsul in revista magazinului si pe raft nu.. dar nu prea avem ce face..
Incearca sa mai mergi sa o cauti..poate poate a aparut:)) :D

AlinaGav. said...

Iti dai seama ca o sa mai caut pt ca vreau sa o incerc. Momentan am mai aflat de 2 produse tot pe baza de keratina: unul de la anian si unul de la herbagen (care contine o gramada de parabeni). Cand o sa-i faci un review celei de la DM, te rog frumos sa scrii si ingredientele.

Dexxy said...

Asa o sa fac:D