22 July, 2012

Review Essence: Oje Colour & Go si Topcoat Gel-Look

( where is the party, time for romance, a lovely secret, topcoat gel-look)


    ( a lovely secret, time for romance, where is the party, topcoat gel-look)


 Imi plac foarte mult ojele Essence, au devenit chiar preferatele mele. Punctul lor foarte este rezistenta mare pe care o au, pe unghiile mele rezista o saptamana, pe langa ojele Farmasi care rezista aproximativ 4 zile.
Gama de culori este mare si diversificata. Eu detin nuantele: where is the party, time for romance, a lovely secret si topcoat-ul gel-look.Time for Romance 72
Este un burgundy cu  doua tipuri de sclipici, unul marunt mai multicolor si unul mai mare si rotund de culoare roz-visiniu. Este nevoie de doua straturi pentru a satura frumos unghia. Rezistenta este foarte buna, aproximativ o saptamana, poate fi folosit si pe post de top coat pentru a mari rezistenta altei oje.
Singurul minus ar fi ca se indeparteaza greu.

A lovely secret 86
Este un albastru deschis cu multe particule foarte marunte mov. Rezistenta este foarte buna, apoximativ o saptamana. Un singur strat arata bine, insa eu prefer sa aplic doua pentru ca devine mai intensa culoarea.
Singurul minus este faptul ca se usuca cam greu.
Where is the Party 43
Este o oja multicolora, nuanta de baza este un mov intens cu reflexii albastre si aurii, insa la lumina mai slaba devine verzui. Rezistenta este la fel, aproximativ o saptamana. De asemenea si acoperirea este la fel, adica un singur strat e ok, iar la doua straturi culoarea devine mai intensa.
Singurul minus este si el acelasi adica timpul lung necesar uscarii.
Topcoat Gel-Look
Este o oja mai densa, incolora, care aplicata peste o alta oja ii imbunatateste aspectul, ii confera o stralurcire foarte intensa si sa zicem ca in mica masura ofera si acel  "gel-look". Imi place faptul ca are rezistenta mare, chiar si aplicata peste alte oje ( de la alte firme) le creste acestora rezistenta. ( aplicata peste o oja Farmasi i-a crescut rezistenta de la 4-5 zile la 6-7)

Toate ojele au pensula usor mai lata, ceea ce este un beneficiu pentru ca usureaza aplicarea.
Ingredientele le gasiti aici

Pretul ojelor este aproximativ 6 lei (contin 5 ml)
Pretul topcoat-ului este aproximativ 8 lei (contine 8 ml)

Valabilitate: 24 de luni de la deschidere.
Se gasesc la standurile Essence.

Le recomand!


2 comments:

Pandrea Florina said...

Ce oje frumoase!In special cea mova,m-a cucerit!!:x

Dexxy said...

Chiar ca sunt frumoase si sunt si rezistente pe deasupra :D
Te invit sa participi la giveaway-ul meu: http://dexxy.blogspot.ro/2012/08/giveaway.html
Te pup